Ayrıca 100. ODI’sinde üçlü rakamlara ulaşan ilk Hintli vurucu ve toplamda dokuzuncu.

Paine, ekibinden teklif edildiğinde şanslarını kullanmalarını istemenin dışında, değişebileceği çok az şey olduğunu söyledi. ""(Stokes) sahada istediği yerde topa tam anlamıyla vurabilir, bu yüzden içeri girip giderken durması son derece zordur."" dedi Paine. ""Yalnızca son iki test maçında Nathan Lyon onu altı veya yedi kez dışarı çıkardı. Ya onu düşürdük ya da lbw dağıtılmadı ve onları yönlendirmedik. ""Yani Lyon ona karşı her zaman başarılı oldu. Sadece onu desteklemeli ve bu fırsatları yakalamalı ya da DRS’yi biraz daha iyi kullanmayı öğrenmeliyiz."" Ayrıca bkz: Seçimlerde oy kullananlar değil, mahkemelerdeki en iyi avukatlar, Kongre’nin müttefiklerine sunduklarını | Görüş 2020, medeniyet için en kötü yıl mı?

İşte tarihçiler, ABD’li adamda Covid yeniden enfeksiyonunun doğrulandığını söylüyor, ikinci maç daha şiddetli oldu. Spotlight Pangong’da, Depsang BJP’nin Tarkishore Prasad’ındaki Çin birikimi artık net, Renu Devi muhtemelen Bihar Başkan Yardımcısı Ahmed Patel, Covid ile anlaştıktan haftalar sonra YBÜ’ye kabul etti. 19 İzle: Keşmir vadisi sezonun ilk kar yağışına tanık oluyor İzle: Hint Ordusu geri döndü, Pakistan sığınaklarını yok etti Ayodhya’da Deepotsav: Saryu nehrinin Deepika Padukone’nin menajerinin beklenen kefalet talebine karşı çıkmak için diyas NCB’nin lakh’ları ile göz kamaştırmasını izleyin ABD Başkanı nasıl seçilir? Bihar’da oy isteyen Jai Shri Ram demenizi istemeyenler: Saharsa’daki Başbakan Modi " Bu Shikhar Dhawan’ın Güney Afrika’daki ilk yüzüydü ve ODI’lerde Proteas’a karşı genel olarak üçüncü oldu. Ayrıca 100. ODI’sinde üçlü rakamlara ulaşan ilk Hintli vurucu ve toplamda dokuzuncu. 11 Şubat 2018 Çocuklar, burka giyimli kadının mermi atmasını, Delhi’ye tacizde bulunmasını korku içinde izliyor. BJP, Avustralya’da MoS Raosaheb Danve Hindistan: T Natarajan’ın performans sergilediğini görmekten mutlu ve mutlu , diyor Harbhajan Singh Hindistan muhtemelen T20I’nin en güçlü tarafı: Harbhajan Singh, Avustralya Hindistan’da T20I serisi galibiyetini Ravindra Jadeja’yı Yuzvendra Chahal ile değiştirme hakları kapsamında tartışıyor: Sunil Gavaskar Virat Kohli’nin ODI kriketindeki tutarlılığı olağanüstü: Sunil Gavaskar 12000 dönüm noktası Hindistan’da oynamıyor Avustralya’da doğru vücut dili ile: Harbhajan Singh Delhi Yarı Maratonu Hindistan’da rekabetçi sporun yeniden başlamasının yolunu gösterdi: Abhinav Bindra Hindistan, Virat Kohli olmadan Avustralya’yı yenebilecek kadar iyi olduklarına inanmalı: Michael Clarke Binlerce Arjantinli futbola veda ediyor dahi Diego Maradona Çalkantılı çiftçiler ne istiyor ve Merkez neden zorunlu kılmak istemiyor Covid aşısı için nasıl hazırlık sürüş, birinci basamak sağlık kuruluşlarını enerji verimli hale getirmek için bir fırsattır Tamil Nadu siyasetindeki Rajinikanth ikilemi Battered Kongre ilerideki zorlu yola bakıyor İyi haber: İngiltere Covid aşılama programına başladı, 90 yaşındaki kadın ilk Pfizer aşısını aldı İzle | Ülkenin dört bir yanından Bharat Bandh hakkında temel rapor Günün görüntüsü: Hardik Pandya, Serinin Adamı ödülünü Natarajan Aktör Vijayashanthi’ye ithaf etti BJP’ye katıldı Bengal’in Gujarat olmasına izin vermeyecek: Mamata Banerjee GHMC seçimleri 2020: Telangana bakanı KT Rama Rao, AIMIM şefi Owaisi oy kullandı Farooq Abdullah’ın kardeşi Mustafa Kamal Roşni toprak dolandırıcılığında Hindistan yabancı diplomatlara bilgi veriyor, Nagrota olayıyla ilgili dosyayı teslim ediyor " Virat Kohli, bir günlük uluslararası yarışmalarda Hindistan’ın en çok gol atan 5 oyuncusu arasında yer alıyor. Genel olarak, Kohli, 226 ODI’de 9515 koşu ile Güney Afrika’dan AB de Villiers ile dünyada 16. sırada yer almaktadır.

Cumartesi günü Kohli, Güney Afrika’ya karşı dördüncü ODI’de 83 top üzerinden 75 gol atarak 206 maçtan 9423′e yükseldi ve 50 üzeri formatta 34 yüz 46 yarım asırlık ortalama 57.45′lik skorla 9423′e yükseldi. Sourav Ganguly (11221), Rahul Dravid (10768) ve MS Dhoni (9780) izleyen 463 maçta 18426 koşuyla listenin başında Sachin Tendulkar bulunuyor. 11 Şubat 2018 Çocuklar, burka giyimli kadının mermi atmasını, Delhi’ye tacizde bulunmasını korku içinde izliyor. BJP, Avustralya’da MoS Raosaheb Danve Hindistan: T Natarajan’ın performans sergilediğini görmekten mutlu ve mutlu , diyor Harbhajan Singh Hindistan muhtemelen T20I’nin en güçlü tarafı: Harbhajan Singh, Avustralya Hindistan’da T20I serisi galibiyetini Ravindra Jadeja’yı Yuzvendra Chahal ile değiştirme hakları kapsamında tartışıyor: Sunil Gavaskar Virat Kohli’nin ODI kriketindeki tutarlılığı olağanüstü: Sunil Gavaskar 12000 dönüm noktası Hindistan’da oynamıyor Avustralya’da doğru vücut dili ile: Harbhajan Singh Delhi Yarı Maratonu Hindistan’da rekabetçi sporun yeniden başlamasının yolunu gösterdi: Abhinav Bindra Hindistan, Virat Kohli olmadan Avustralya’yı yenebilecek kadar iyi olduklarına inanmalı: Michael Clarke Binlerce Arjantinli futbola veda ediyor dahi Diego Maradona Çalkantılı çiftçiler ne istiyor ve Merkez neden zorunlu kılmak istemiyor Covid aşısı için nasıl hazırlık sürüş, birinci basamak sağlık kuruluşlarını enerji verimli hale getirmek için bir fırsattır Tamil Nadu siyasetindeki Rajinikanth ikilemi Battered Kongre ilerideki zorlu yola bakıyor İyi haber: İngiltere Covid aşılama programına başladı, 90 yaşındaki kadın ilk Pfizer aşısını aldı İzle | Ülkenin dört bir yanından Bharat Bandh hakkında temel rapor Günün görüntüsü: Hardik Pandya, Serinin Adamı ödülünü Natarajan Aktör Vijayashanthi’ye ithaf etti BJP’ye katıldı Bengal’in Gujarat olmasına izin vermeyecek: Mamata Banerjee GHMC seçimleri 2020: Telangana bakanı KT Rama Rao, AIMIM şefi Owaisi oy kullandı Farooq Abdullah’ın kardeşi Mustafa Kamal Roşni toprak dolandırıcılığında Hindistan yabancı diplomatlara bilgi veriyor, Nagrota olayıyla ilgili dosyayı teslim ediyor " Hindistan açıcısı Shikhar Dhawan, 100.casinoslot Bir Günlük Uluslararası yarışmasında bir asır attı ancak göz kamaştırıcı Güney Afrika, Cumartesi günü Johannesburg’daki Wanderers’da yağmurun azaldığı heyecan verici bir çatışmada beş küçük Duckworth-Lewis zaferini iddia etti. Dhawan’ın 105 topundan muhteşem 109′u, Hindistan’ı 50 over’inde yedi için 289′a kaldırdı, ancak yarışmaya yağmur müdahale ettikten sonra, Güney Afrika, altıda hayatta kalmak için 15 topla geçtikleri bir hedef olan 28 overden 202′yi kovalamaya bırakıldı. -match serisi.

Ev sahibi takım daha önce dizide Hindistan’ın bilek döndürücüleri Kuldeep Yadav ve Yuzvendra Chahal’a karşı savaşmak zorunda kalmıştı, ancak zafer hedeflerini geçmelerini kolaylaştırmak için sadece 11,3 overda 119 tura yol açan şiddetli bir saldırı ile onları parçaladı. Hindistan, Salı günü Port Elizabeth’te oynanacak beşinci maçta 3-1 serisinin başını çekti. 11 Şubat 2018 Çocuklar, burka giyimli kadının mermi atmasını, Delhi’ye tacizde bulunmasını korku içinde izliyor. BJP, Avustralya’da MoS Raosaheb Danve Hindistan: T Natarajan’ın performans sergilediğini görmekten mutlu ve mutlu , diyor Harbhajan Singh Hindistan muhtemelen T20I’nin en güçlü tarafı: Harbhajan Singh, Avustralya Hindistan’da T20I serisi galibiyetini Ravindra Jadeja’yı Yuzvendra Chahal ile değiştirme hakları kapsamında tartışıyor: Sunil Gavaskar Virat Kohli’nin ODI kriketindeki tutarlılığı olağanüstü: Sunil Gavaskar 12000 dönüm noktası Hindistan’da oynamıyor Avustralya’da doğru vücut dili ile: Harbhajan Singh Delhi Yarı Maratonu Hindistan’da rekabetçi sporun yeniden başlamasının yolunu gösterdi: Abhinav Bindra Hindistan, Virat Kohli olmadan Avustralya’yı yenebilecek kadar iyi olduklarına inanmalı: Michael Clarke Binlerce Arjantinli futbola veda ediyor dahi Diego Maradona Çalkantılı çiftçiler ne istiyor ve Merkez neden zorunlu kılmak istemiyor Covid aşısı için nasıl hazırlık sürüş, birinci basamak sağlık kuruluşlarını enerji verimli hale getirmek için bir fırsattır Tamil Nadu siyasetindeki Rajinikanth ikilemi Battered Kongre ilerideki zorlu yola bakıyor İyi haber: İngiltere Covid aşılama programına başladı, 90 yaşındaki kadın ilk Pfizer aşısını aldı İzle | Ülkenin dört bir yanından Bharat Bandh hakkında temel rapor Günün görüntüsü: Hardik Pandya, Serinin Adamı ödülünü Natarajan Aktör Vijayashanthi’ye ithaf etti BJP’ye katıldı Bengal’in Gujarat olmasına izin vermeyecek: Mamata Banerjee GHMC seçimleri 2020: Telangana bakanı KT Rama Rao, AIMIM şefi Owaisi oy kullandı Farooq Abdullah’ın kardeşi Mustafa Kamal Roşni toprak dolandırıcılığında Hindistan yabancı diplomatlara bilgi veriyor, Nagrota olayıyla ilgili dosyayı teslim ediyor " Pakistan’ın eski kaptanı Shahid Afridi, Hindistan’da kriket oynamayı sevdiğini söyledi. Hindistan-Pakistan kriket rekabeti tüm kriket dünyasının hayal gücünü ele geçiriyor, ancak iki ezeli rakip, gergin ilişkiler nedeniyle 2012-13′ten beri ikili bir seride oynamadı. Aslında, Hindistan ve Pakistan en son tam teşekküllü ikili bir dizi oynadıklarında Testler 2007-08′de çok eskiydi.

Virat Kohli, R Ashwin, Azhar Ali ve Mohammad Amir gibiler hiçbir zaman Hindistan-Pakistan Test maçı oynamadı. Bununla birlikte Hindistan ve Pakistan, ICC etkinliklerinde birbirleriyle oynamaya devam ediyor – geçen yıl, iki ülke Şampiyonlar Kupası’nda mücadele etti. Hindistan ilk grup maçını kazanırken, Amir’in büyülü büyüsüne binen Pakistan finalde Hindistan’ı yenerek kupayı kaldırdı. 10 Şubat 2018 Çocuklar, burka giyimli kadın mermi atarken, Delhi’ye tacizde bulunurken korku içinde izliyorlar, BJP, Avustralya’da MoS Raosaheb Danve Hindistan: T Natarajan’ın performans sergilediğini görmekten mutlu ve mutlu , diyor Harbhajan Singh Hindistan muhtemelen T20I’nin en güçlü tarafı: Harbhajan Singh, Avustralya Hindistan’da T20I serisi galibiyetini Ravindra Jadeja’yı Yuzvendra Chahal ile değiştirme hakları kapsamında tartışıyor: Sunil Gavaskar Virat Kohli’nin ODI kriketindeki tutarlılığı olağanüstü: Sunil Gavaskar 12000 dönüm noktası Hindistan’da oynamıyor Avustralya’da doğru vücut dili ile: Harbhajan Singh Delhi Yarı Maratonu Hindistan’da rekabetçi sporun yeniden başlamasının yolunu gösterdi: Abhinav Bindra Hindistan, Virat Kohli olmadan Avustralya’yı yenebilecek kadar iyi olduklarına inanmalı: Michael Clarke Binlerce Arjantinli futbola veda ediyor dahi Diego Maradona Çalkantılı çiftçiler ne istiyor ve Merkez neden zorunlu kılmak istemiyor Covid aşısı için nasıl hazırlık sürüş, birinci basamak sağlık kuruluşlarını enerji verimli hale getirmek için bir fırsattır Tamil Nadu siyasetindeki Rajinikanth ikilemi Battered Kongre ilerideki zorlu yola bakıyor İyi haber: İngiltere Covid aşılama programına başladı, 90 yaşındaki kadın ilk Pfizer aşısını aldı İzle | Ülkenin dört bir yanından Bharat Bandh hakkında temel rapor Günün görüntüsü: Hardik Pandya, Serinin Adamı ödülünü Natarajan Aktör Vijayashanthi’ye ithaf etti BJP’ye katıldı Bengal’in Gujarat olmasına izin vermeyecek: Mamata Banerjee GHMC seçimleri 2020: Telangana bakanı KT Rama Rao, AIMIM şefi Owaisi oy kullandı Farooq Abdullah’ın kardeşi Mustafa Kamal Roşni toprak dolandırıcılığında Hindistan yabancı diplomatlara bilgi veriyor, Nagrota olayıyla ilgili dosyayı teslim ediyor " 4 Eylül’de Manchester’da başlayacak olan 4. Kül Testi öncesinde Steve Smith ve Jofra Archer, açık zorluklarla ortaya çıkarak çok konuşulan rekabete renk kattı.

Ben Stokes, İngiltere’nin Ashes rüyasını Leeds’te canlı tutmak için hayatının vuruşlarını oynamadan önce, konuşma noktası, tempo topu Jofra Archer ile dayanak noktası Steve Smith arasındaki eşleşmeyi çevreliyordu. Archer, Smith’i hızı ve iyi yönlendirilmiş kısa toplarıyla rahatsız ederken düello beklentileri karşıladı. Onu Lord’s'daki 2. Testte çıkarmamasına rağmen, Archer’ın fedai, Smith’e pek çok soruna neden oldu, çünkü 4. Günde Archer’ın fedai onun boynuna vuruyordu. Smith, sahadan çıkıp sadece ikinci vuruşta tekrar vuruş yapmak zorunda kaldı. gün.

Ancak, Smith son gün sahaya çıkmadı ve gecikmiş bir sarsıntıyla 3. Kül Testinden çıkarıldı. Steve Smith’in yokluğunda İngiltere, Ben Stokes’in sopayla olan parlaklığı sayesinde gizlice galibiyet elde etti ve Ashes serisini canlı tutmayı başardı. Steve Smith, Perşembe günü Manchester’da Derbyshire’a karşı oynayacağı tur maçında rekabete dayalı aksiyona geri dönecek.

Geri dönüşünün öncesinde Smith, Okçu tehdidini küçümseyerek İngiltere yarışının onu Testlerde görevden almayacağını söyledi. ""Üzerimde odun tuttuğu konusunda biraz konuşma oldu, ama aslında beni dışarı çıkarmadı. Lord’un önünde bir aşağı bir yukarı olan bir küçük kapıdan kafama vurdu. Diğer tüm bowling oyuncuları bana karşı daha başarılı oldular.

Onlarla biraz daha yüzleştim ama hepsi beni daha çok dışarı çıkardı"" Smith dedi. Orada olmasaydı onu dışarı çıkaramam: Jofra Archer Smith’in yorumlarına yanıt veren Archer, Smith’in orada fedaiye atıfta bulunurken onu dışarı çıkarması için vuruş yapması gerektiğini söylediğinde arsız bir yorum yaptı. Smith’i 3. Test için kullanılamaz hale getirdi. Yine de Leeds’teki bakire 5-wicket çekişini alan Archer, bireysel savaşlara değil, İngiltere’nin Külleri kazanmasına yardımcı olmaya odaklanacağını söyledi. ""Orada olmasaydı onu çıkaramam. Ama onu çıkarmak için fazlasıyla zaman olacak.

Okçu dedi. ""Onu dışarı çıkarmayacağımı söylemiyorum ama eğer onu dışarı çıkaramazsak, dışarı çıkabileceğimiz 10 kişi daha var ve eğer 40 yaşında mahsur kalmışsa, bu onun ekibine pek yardımcı olmaz. Hepsini kendi başına yapamaz. Oyunu kazanmak istiyoruz. Buraya bir adamla bir yarışmaya girmeye gelmedim. Külleri kazanmak istiyorum"" Okçu eklendi.

Ayrıca Bakınız: Çalkantılı çiftçiler ne istiyor ve Merkez neden mecbur etmeyebilir Covid aşısı için hazırlık, birinci basamak sağlık kuruluşlarını enerji verimli hale getirmek için nasıl bir fırsattır Tamil Nadu siyasetindeki Rajinikanth ikilemi Battered Congress, 2020 GHMC seçim sonuçları için zorlu yola bakıyor: TRS destekçileri KCR’nin fotoğrafının üzerine süt dökün | Covid aşısı birkaç hafta içinde Hindistan için hazır olabilir: Başbakan Narendra Modi Cyclone Burevi: Tamil Nadu’da şiddetli yağmur, Kerala 5 ilçede resmi tatil duyurdu Xi Jinping, Hitler, Stalin gibi bir diktatör: Sidney merkezli Çinli akademisyen | Özel Delhi hava kalitesi ‘çok fakir’ kategorisindeki GHMC seçimleri 2020′de kaldı: Telangana bakanı KT Rama Rao, AIMIM şefi Owaisi, Farooq Abdullah’ın kardeşi Mustafa Kamal, Roshni’de arazi dolandırıcılığı yapıyor Hindistan yabancı diplomatlara bilgi veriyor, Nagrota olayıyla ilgili dosyayı teslim ediyor " Güney Afrika kaptanı Faf du Plessis, Kagiso Rabada ve Lungi Ngidi’nin 2019 Dünya Kupası’nda ülkesinin dört yıl süren yarıştan erken çıkmasından dolayı kötü performansını sorumlu tuttu. Güney Afrika, Pazar günü Lord’s'ta Pakistan’a karşı 49 turluk bir yenilgiye düştükten sonra yarı finale kalmayı başaramadı. Kagiso Rabada, şişirilmiş ortalama 50.83 ile yalnızca altı kaleyi talep etti ve 2019 Dünya Kupası wicketers listesinde 25. sırada yer aldı. Rabada, varlığını zar zor hissettirdi ve erken atılımlar yapamadı.

Faf du Plessis ayrıca, kendisinin ve takım yönetiminin Rabada’nın IPL 2019′da oynamasını durdurmaya çalıştığını ve onu bu Dünya Kupası için taze tutmaya çalıştığını açıkladı. ""Ama onu IPL’ye gitmemesi için ikna etmeye çalıştık; denemek ve kalmak ve tazelenmek. Durum böyle değildi – ve sonra oraya gittiğinde, hadi onu IPL’nin yarısına kadar geri getirmeyi deneyelim çünkü önemli, sadece onun için değil, diğer birkaç oyuncu için de önemli."" Du Plessis, Rabada’nın güçsüzlüğünün yorgunluğa neden olup olmadığı sorusuna yanıt olarak söyledi. Kagiso Rabada, IPL 2019′da Delhi Capitals için 12 maçtan ortalama 14.72 ile 25 kaleyi aldı ancak bu performansı 2019 Dünya Kupası’nda tekrarlayamadığı için muhteşem bir formdaydı. ""Bu yüzden bunun sadece IPL olmadığını düşünüyorum, ama birkaç kişinin dinlenmesi önemliydi; ve onlar-bilirsiniz demek istemedikleri gerçeği, turnuvaya taze gelmemişlerdi.